Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Utbildningsledare för utbildningen Trafiklärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Yrkeshögskolan i Karlstad återfinns på Karlstads Teknikcenter (KTC) som är en toppmodern skola belägen inom Valmets område på Lamberget i Karlstad. På KTC genomförs ett flertal Yrkeshögskoleutbildningar, Gymnasieingenjörsutbildningar och vissa inriktningar på Teknikprogrammet. Ett mycket nära samarbete med regionens industrier och offentliga förvaltningar är kännetecknande för verksamheten på KTC. För mer information: karlstad.se/ktc

Karlstads Teknikcenter är en del av gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen i koncernen Karlstads kommun. Vi är ca 25 anställda, där de flesta arbetar med undervisning i någon form. Att förse näringslivet med efterfrågad kompetens är skolans huvuduppdrag.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med mycket branschkontakter. Vi är ett kreativt och målinriktat team och skola, där du har möjlighet att vara med och driva och påverka utvecklingen. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i huvudsak att du kommer undervisa på yrkeshögskoleutbildningen Trafiklärare, där du kommer ansvara för undervisningen i kurser såsom; Fordonssäkerhet och miljö, Trafiksäkerhetsarbete, Trafikpsykologi, Yrkespedagogik för trafiklärare och kurserna Lärande i arbete. Din uppgift som utbildningsledare är även att tillsammans med branschens arbetsgivare vara delaktig i framställandet och formandet av utbildningens innehåll samt ansvara för den röda tråden i utbildningen. Utbildningen riktar sig mot regionens trafikskolor.

Kvalifikationer

Vi söker en noggrann, prestigelös och lösningsorienterad kollega som har lätt för att kommunicera och är duktig på att bygga relationer. Du är nyfiken på tanken att undervisa och jobba med att utveckla framtidens trafiklärare. Arbetet är fritt och självständigt och när vi arbetar ihop i arbetslaget bidrar du till resultatet och lagandan genom att ta ansvar och ge energi. Du behöver inte vara utbildad lärare utan det viktiga är dina personliga egenskaper och dina arbetslivserfarenheter. Dokumenterad erfarenhet från arbete som trafiklärare eller motsvarande är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Längd Tillsvidare
Ansök senast 7 februari 2020
Referensnummer KTC A925789
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Henrik Degert Grahn
Rektor
054-5401434
henrik.degert@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den