Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i årskurs 4-6 sökes till Fredricelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Fredricelundsskolan är en F-6 skola med c:a 290 elever och är belägen i Karlstads stadskärnas västra del. I skolans närområde finns flera idrottsanläggningar som kan nyttjas av skolan och skog och natur finns alldeles intill.

Arbetsbeskrivning

Undervisning med elever i årskurs 4-6 och arbetet bedrivs i nära samarbete i arbetslag.

Kvalifikationer

Behörighet och legitimation för undervisning i årskurserna 4-6 i ämnena Ma/Sv samt ytterligare ämnen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 18 april 2019
Referensnummer A866025
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Jan Bengtsson
Rektor
054-540 31 75
jan.bengtsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den