Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Råtorpsskolan söker lärare i SV, MA/NO och TK till åk 4

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Råtorpsskolan väntar engagerade elever i åk 4A och 4B på sin nya lärare i MA, NO, TK och SV. Eleverna vill gärna att du har bra koll på datorer och teknik. De vill även att du ska vara snäll, men även kunna sätta tydliga gränser. De är vana att arbeta med cirkelmodellen och använder gärna lärplattor i undervisningen.

Din blivande kollega vill ha ett tätt samarbete och fortsätta det arbete som startade i och med HT 18.

På Råtorpsskolan arbetar vi ständigt med att förbättra förutsättningarna för våra pedagoger. Hos oss genomför du utvecklingssamtal på kontorstid. Du får möjlighet att rätta och sambedöma nationella prov på dagtid. Vi har ett välfungerade arbete när det gäller elevhälsoarbetet och strävar ständigt att arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande. Hos oss är det vi vuxna som tar aktivt ansvar för elevernas resultat oavsett vilka utmaningar det innebär.

Vi vet att tillitsfulla relationer är grunden för allt lärande. Om du delar vår elevsyn och blir nyfiken på kollegan och eleverna i åk 4, så är du kanske precis den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Du analyserar behoven hos de elever du undervisar och anpassar sedan din planering utifrån denna analys.

Du skapar möjlighet för en stor grad av delaktighet hos dina elever och du utvecklar ständigt ditt arbete med att skapa tillgängliga lärmiljöer för samtliga elever.

Du ansvarar för undervisningi ämnena SV, MA, NO och TK i åk 4.

Du är mentor och genomför utvecklingssamtal utifrån vår rutin.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet samt står för ett ledarskap som präglas av ett lågaffektivt bemötande. Du besitter nödvändig kompetens när det gäller att skapa tillitsfulla relationer med eleverna.

Då vi deltar i ett samarbete med Karlstads universitet och tar mot lärarstuderande är det meriterande om du gått handledarutbildningen.

Du vill samverka med din närmsta kollega och ditt arbetslag och du deltar aktivt och med engagemang i skolans förbättringsarbete på alla nivåer. Kort sagt: du är en drivande och driven pedagog.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Datumet för tillträdet kan diskuteras.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 16 december 2018
Referensnummer A832740
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Magnus Sjödin
Rektor
054-540 35 15

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den