Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Politisk sekreterare / kommunikatör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.


Socialdemokraterna i Karlstads kommun söker politisk sekreterare /kommunikatör. Vi söker Dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation och delar Socialdemokraternas värderingar.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett team bestående av två kommunalråd och ytterligare en politisk sekreterare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att utveckla målgruppsanpassad strategisk kommunikation på olika plattformar. Tjänsten kräver att du har kompetens att själv producera material, även film. Du kommer också att vara strategisk rådgivare för våra förtroendevalda i press- och medierelationer inkl. sociala medier.
Som politisk sekreterare arbetar Du med omvärldsbevakning kopplat till kommunens verksamheter, du tar fram olika former av politiska underlag samt är behjälplig med att skriva motioner, interpellationer, debattartiklar mm.

Tjänsten är en visstidsanställning i kommunen, politiskt tillsatt befattning, enligt kommunallagen.

Kvalifikationer

Du är en person med samhällsengagemang som vill se förändring. Du är självgående, serviceinriktad och analytisk och gillar ett högt tempo där dagen inte alltid blir som du planerat.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Varaktighet: 1 år med möjlighet till förlängning, dock längst t.o.m. 2022-12-31. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Ansök senast 25 januari 2019
Referensnummer A839085
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Linda Larsson
kommunalråd
054-540 12 89
Kontaktperson Anders Tallgren
kommunalråd
054-540 10 45

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den