Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Musiklärare åk 1-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skattkärrsskolan är en F-6 enhet som är belägen strax öster om Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Skattkärrsskolan arbetar du nära dina kollegor, både lärare och fritidspedagoger. Vi tror på vikten av att ta tillvara på varandras kompetenser och att mångfald i gruppen berikar oss. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Arbetet som lärare är kreativt, omväxlande och vi söker dig som ser lärmöjligheter i både inne- och utemiljön.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare åk 1-6. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter.
Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.
Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt och organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Vidare vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten och kvaliteten i undervisningen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2018
Längd Tillsvidare
Ansök senast 13 augusti 2018
Referensnummer A803761
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Wisenius
Rektor
054-540 36 35
Facklig företrädare Pernilla Nygren
LR
054-540 00 00
pernilla.nygren@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den