Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Assistent, grundsärskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi ökar i elevantal på Frödingskolan, grundsär mellanstadiet. Vi behöver därför rekrytera en till assistent till skolan och fritidshemmet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som elevassistent på grundsärskolan under skoltid för att sedan följa eleverna till fritidshemmet och finnas i verksamheten. Du kommer att arbeta med elever enskilt och i grupp. På fritidshemmet finns både elever från grundskolan och grundsärskolan.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har stor erfarenhet att arbeta inom grundsärskolan. Du behöver ha goda kunskaper inom följande områden:
Tecken som stöd.
Tydliggörande pedagogik.
Akk
Bildstöd.
Digital teknik.
Vi ser gärna manliga sökande då vi strävar efter en jämn könsfördelning.
Stor hänsyn kommer att tas efter personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
1 oktober 2017
Tillträde

Efter överenskommelse.

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
21 september 2017
Referensnummer
A713685
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Michael Lidström
Rektor
054-540 32 82
michael.lidstrom@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den