Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sjuksköterska Natt

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker nu en sjuksköterska till natten. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska natt arbetar du konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser. Du arbetar nära övrig omvårdnadspersonal samt har egna patientbesök.

Ditt arbetsområde stäcker sig över hela Karlstad kommun. Du arbetar på individuellt schema med arbete var tredje helg.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och inneha b-körkort. Utbildning till distriktssköterska samt erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Arbetet kräver ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kunder, anhöriga och samarbetspartners. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde sker enligt överenskommelse. Val av önskad sysselsättningsgrad utifrån lokalt avtal om rätt till heltid.
Ansök senast 31 juli 2017
Referensnummer A697522
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Veronica Arnesson
Tf enhetschef , HS centrala
054-540 60 94
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den