Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till Hagaborgsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Hagaborgskolan är elevhälsoarbetet centralt och för oss är det viktigt med tillgängliga lärmiljöer. Vi har under flera år haft en digital enhet/elev och har kommit långt i den digitala lärprocessen. Vi arbetar med modellen STL (Skriva sig Till Lärande) vilket gör att våra elever är vana att utveckla sina texter med hjälp av bl.a. kamratbedömning.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som lärare i ett arbetslag med två andra lärare samt två fritidspedagoger. Tillsammans har ni ansvar för två klasser i årskurs 2. Tjänsten innebär att du arbetar som både ämneslärare och resurslärare.

Kvalifikationer

Du är behörig att undervisa i sv, ma, en, so, no och tk åk 1-3. Digital kompetens, arbete med STL samt erfarenhet av programmering är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 23 april 2019
Referensnummer A669528
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hjärpe
Rektor
054-540 36 80
anna.hjarpe@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den