Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förkollärare 100% Grindstugans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.


Grindstugans förskola består av fyra avdelningar som ligger i natursköna Stodene, 9 km från Karlstad city. Statsbussar går regelbundet till Stodene och busshållsplatsen ligger nära förskolan. På Grindstugans förskola jobbar ett gäng pigga och kompetenta pedagoger som har ett gott samarbete mellan avdelningarna och gärna jobbar lekpedagogiskt.


Arbetsbeskrivning

Vi behöver anställa ytterligare en förskollärare då en av våra erfarna pedagoger går i pension. Tjänsten är för närvarande förlagd till en äldregrupp med barn i åldrarna 3-6 år. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla vår verksamheten på bästa sätt. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera, följa upp och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Genom den pedagogiska dokumentationen fångar och synliggör du barnens lärprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen förskollärare. Du ska varar engagerad, lösningsfokuserad och se möjligheter i vardagen. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras. Kunskaper inom lekpedagogik, tecken som stöd, pedagogisk dokumentation och goda It kunskaper är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2017
Tillträde alt. 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 30 juni 2018
Ansök senast 30 april 2017
Referensnummer A665349
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annica Åsemark
Förskolechef
054-5403569
annica.asemark@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den