Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog/lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en f-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006 och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vålbergsskolan är en dynamisk arbetsplats med högt i tak! Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 450 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel och som har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du ingår i ett arbetslag där du arbetar tillsammans med grundskollärare och förskollärare. Tillsammans med övriga fritidspedagoger i arbetslaget är er huvuduppgift att ansvara för fritidshemmet och där skapa en meningsfull och aktiv fritid för barnen. Du är väl förtrogen med vårt uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Hos dig finns en vilja att tillsammans med kollegor och barn utveckla verksamheten. Du har kunskap och intresse för digitala verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med fritidspedagogexamen eller examen med inriktning lärare i fritidshem. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2018
Tillträde Tillträde 1 augusti 2018. Tjänsten är deltid, 80 %.
Tidsbegränsad till 30 juni 2019
Ansök senast 25 maj 2018
Referensnummer A782467
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Birgitta Vuorinen
Rektor
054-540 35 46
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den