Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb, Mark- och exploateringshandläggare på teknik- och fastighetsavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Tjänsten är placerad på enheten mark och utveckling på markavdelningen. Enheten har idag 18 medarbetare och huvuduppdraget är att representera kommunen som markägare och ansvarar för förvaltning och utveckling av naturmark, mark som ej är planlagd samt förädling av redan planlagda områden. På enheten hanteras olika typer av markfrågor såsom markupplåtelser, tomtkön, köp och försäljning. Enheten ansvarar även för kommunens strategiska naturvårdsarbete, geotekniska frågor och förorenade områden.

Arbetsbeskrivning

Som mark- och exploateringshandläggare kommer du under sommaren bland annat att jobba med genomgång av avtal, registervård och inventering. Viss handläggning av enklare nyttjanderätter kan förekomma. Bevakning av kommunens tomtkö och enklare besiktningar kan också ingå i arbetsuppgifterna.

Du kommer arbeta både ensam och i grupp, men det finns kollegor att rådfråga om olika sakfrågor under stora delar av sommaren.

Vår önskan är att du är hos oss 6-8 veckor med start tidigt i juni för möjlighet till inlärning före semestrar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning eller utbildar dig inom lantmäteri, samhällsbyggnad, fastighetsekonomi, eller liknande. Du får gärna ha gått minst två år på universitetet före sommarjobbet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är självgående och kommunikativ då en del av arbetet kan vara att möta medborgarna.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. (6-8 veckor med start tidig juni)
Ansök senast 15 mars 2020
Referensnummer TFN-2020-712
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Rolén Ekström
Enhetschef
054-540 66 59
sofia.rolen.ekstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den