Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

NO-lärare till Nyeds skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Nyeds skola är en F-9-skola med alla de förmåner som det innebär att ha en samlad skola med fritids på orten. Hos oss bedrivs ett målmedvetet skolutvecklingsarbete där fokus på gemensamt värdegrundsarbete ligger till grund. Vill du göra skillnad, tilltalas du av utmaningar och brinner för skolutveckling? Ja, då är Nyeds skola en skola för dig. Som lärare på Nyeds skola erbjuds du mycket goda fortbildningsmöjligheter och under läsåret 2018/2019 kommer vi att ha ett tydligt fokus på förebyggande och främjande arbete med utgångspunkt i studiero och en skola fri från kränkningar.

Arbetsbeskrivning

Modern och kreativ undervisning i NO-ämnena i årskurserna 7-9.
Mentorskap i klass 7.
I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån styrdokument och elevens behov och intressen. Du ska också följa upp elevernas lärande. Du samarbetar med kollegor och elevhälsa för elevens, gruppens och skolans utveckling.
Du kommer att ingå i ett arbetslag 7-9. Din arbetsdag/vecka är schemalagd när det gäller såväl undervisning, egen planering samt gemensam tid för kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del i läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och göra eleverna delaktiga. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.För tillsvidareanställning krävs grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för undervisning i grundskolan åk 7-9 med behörighet att undervisa i NO. Vidare måste du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget beställs från polismyndigheten.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 8 augusti 2018
Ansök senast 22 juli 2018
Referensnummer A798722
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Kontaktperson Helena Martinsson
Tf. biträdande skolledare
054 -540 29 96
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den