Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till Stockfallet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Välkommen till Stockfallets skola. Vi erbjuder elever i årskurs F-6 en trygg skolmiljö där vi arbetar extra mycket med värderingar, elevmedverkan samt hälsa och miljö. Vår målsättning är att varje elev utifrån sina egna förutsättningar ska lära sig så mycket som möjligt i skolan.

Arbetsbeskrivning

Du ska arbeta som klasslärare i årskurs 6.
Du ansvarar för undervisning, planering och bedömning i de ämnen du undervisar i. I tjänsten ingår också mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- har examen och legitimation för att undervisa i åk 4-6. Du ska ha god förmåga att bygga tillitsfulla relationer samt en god kommunikationsförmåga.
- kan arbeta med barn i olika åldrar och barn i behov av särskilt stöd.
- har lätt att samarbeta i olika konstellationer och självklart arbeta självständigt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 190815 eller enligt överenskommelse
Ansök senast 4 augusti 2019
Referensnummer A892900
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Sjövall
Utbildningschef grundskola
054-540 29 08

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den