Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb: semestervikarier socialpsykiatri och missbruksvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vuxenavdelningen söker semestervikarier till våra boenden samt till boendestöd för sommaren 2020. Boenden och boendestöd vänder sig till personer med missbruks-/beroendeproblematik samt till personer med psykisk funktionsnedsättning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning exempelvis omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller är behandlingsassistent eller socionomstuderande. Gärna vana att arbeta inom den sociala sektorn.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 31 maj 2020
Referensnummer A923181
Antal arbetstillfällen 70
Kontaktperson Stefan Berndtsson
Enhetschef
054-5405181
Kontaktperson Sara Josefsson
Enhetschef
054-540 53 50
Facklig företrädare Lotta Karlsson
Kommunal
054-5404754

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den