Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vikarie inom grundskola, förskola och fritidshem

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Karlstads kommun finns ett sextiotal förskolor och ett trettiotal grundskolor där vi lägger grunden för det livslånga lärandet. Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar.

Arbetsbeskrivning

Nu har du som är intresserad av att jobba med barn och elever chansen att bli korttidsvikarie inom skola, förskola och fritidshem. Vikariepoolen ger dig en fot in på arbetsmarknaden och vi erbjuder dig ett stort kontaktnät och chansen att prova ett intressant och meningsfullt arbete. Du blir en viktig del i det pedagogiska arbetet med barns och elevers utveckling och lärande.

Rekrytering och intervjuer kommer ske löpande under annonseringsperioden. De som kallas till intervju kommer att få träffa en förskolechef och rektor. Efter intervjutillfället kommer de sökande som går vidare att bli erbjuden betald praktik på någon av våra skolor, förskolor eller fritidshem.

Innan du får vikariera i våra förskolor och grundskolor är ett krav att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget i samband att du nu skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag genom att klistra in nedanstående adress i webbläsaren (länk till polisens webbplats)

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen och ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar eller utbildning inom området.

Vårt krav är att du kan arbeta minst två hela dagar i veckan och det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträde Tillträde snarast enlig överenskommelse.
Ansök senast 12 oktober 2018
Referensnummer A688041
Antal arbetstillfällen 50
Kontaktperson Vikarier till skola, förskola och fritidshem
Kontaktcenter Karlstads kommun (knappval 2)
054-540 00 00

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den