Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i svenska och engelska på Älvkullegymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Vi söker nu en ny medarbetare till Sveriges populäraste teknikprogram. Teknikprogrammet vid Älvkullegymnasiet i Karlstad är också ett av Sveriges största teknikprogram tillsammans med gymnasieingenjörsutbildningen, TE4. Vi utbildar elever inom samtliga 5 inriktningar och 4 profiler.

Skolan befinner sig i ett viktigt utvecklingsskede genom att det fram till 2021 pågår ett bygge av en ny stor gymnasieskola med spännande och moderna lärmiljöer - byggprojektet Sundsta-Älvkullegymnasiet, framtidens gymnasieskola.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i svenska och engelska på teknikprogrammet. Som lärare på Älvkullegymnasiet ingår du i ett ämnesövergripande arbetslag.
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö, med fantastiska kollegor och intresserade elever. Här får du möjligheten att vara med och utveckla något nytt - framtidens teknikutbildning.

Läs gärna mer om Teknikprogrammet och kurserna på www.skolverket.se.

Kvalifikationer

Du ska vara drivande, lösningsfokuserad, engagerad, flexibel och prestigelös. Du ska ha lätt för att samarbeta både med ämneskollegor och kollegor i andra ämnen. Att skapa en helhet för eleverna är centralt. Vi söker en legitimerad gymnasielärare i svenska och engelska.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 18/19 med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tidsbegränsad till 13 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 22 augusti 2018
Referensnummer A803834 ÄG
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Joachim Weström
Rektor
054-5402324
joachim.westrom@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den