Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Speciallärare 60% Nyeds skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Nyeds skola är belägen i Molkom som ligger i den nordöstra delen av Karlstad kommun.
Vår skola ligger ”mitt i byn” i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till skolan finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall.
Skolan är en F-9 skola med fritidshem. På skolan finns idag ca 360 elever. Lärarna och övrig personal är indelade i arbetslag utifrån stadie och funktion.
Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande och likvärdig skola. Under nästa läsår kommer vi att lägga fokus på yngre elevers läs- och skrivinlärning och de äldre elevernas språkutveckling i alla ämnen. Vi deltar i Barn och ungdomsförvaltningens LHU-projekt och arbetet med de 17 globala målen präglar arbetet i alla årskurser.
Nyed – en liten skola i tiden vars format ger förutsättningar för kollegialt samarbete över stadiegränser och professioner. För att ge våra elever största möjliga personliga förutsättningar för det livslånga lärandet lägger vi stor vikt vid en trygg och professionell utbildningsmiljö. Detta löper som en röd tråd genom vår verksamhet från F-9

Arbetsbeskrivning

Undervisning och mentorskap i åk 7-9, du ingår i arbetslag 7-9. Du kommer att, tillsammans med ditt arbetslag, ta del av Läslyftet och arbetslagsutveckling
Inom ditt uppdrag ligger också att aktivt ta del och specifikt ansvara för utveckling av specialundervisningen tillsammans med speciallärare från 1-6 och elevhälsoteamet.
2017-2020 ingår skolan i Barn och ungdomsförvaltningens projekt
"Lärande för hållbar utveckling" - arbetet mot de 17 globala 2030 målen, något som genomsyrar arbetet för all personal på skolan.

Kvalifikationer

Speciallärarexamen, gärna inriktning mot Ma/No/Teknik, och legitimation.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträdesdatum
6 november 2017
Ansök senast
31 oktober 2017
Referensnummer
A713487
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Kerstin Carlvik
Rektor
054-5403019
kerstin.carlvik@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarnas Riksförbund
 
054-540 47 55
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den