Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Specialpedagog till Nobelgymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog på Nobelgymnasiet ingår du i skolans samlade elevhälsa samt tillhör något av våra team som aktivt arbetar tillsammans med skolledning, personal och elever i förebyggande och hälsofrämjande syfte. Du kommer att arbeta på organisation, grupp och individnivå i syfte att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att arbeta för att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du har ett särskilt ansvar för att undanröja hinder för varje enskild elevs lärande och utveckling. Du kommer också att arbeta med generellt inriktade uppgifter som rör elevernas arbetsmiljö ex skolans värdegrund, arbete mot kränkande behandling och jämställdhet.

Kvalifikationer

Som person ska du vara strukturerad, ordningsam, drivande och vara lätt att samarbeta med. Du ska vara utvecklingsfokuserad, våga tänka nytt och inte vara rädd för att misslyckas. Du ska trivas med att vistas i elevernas lärmiljö och att tillsammans med undervisande lärare/mentor utveckla skolans lärmiljöer. Du har goda digitala kunskaper och du är trygg i skolans digitaliseringsutveckling med kunskaper om digitala hjälpmedel. Du ska vara utbildad specialpedagog eller motsvarande utbildning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 3 augusti 2020
Ansök senast 5 april 2020
Referensnummer NG-A940924
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jan Johansson
Gymnasiechef
jan.johansson@karlstad.se
Facklig företrädare LR, Isabella Åkerlund
Lärare
054-540 14 58
isabella.akerlund@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den