Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Mottagningsenheten för nyanlända grundskoleelever söker medarbetare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Barn- och ungdomsförvaltningens mottagningsenhet ska säkerställa likvärdigheten i mottagande och utbildning av nyanlända grundskoleelever och bidra till en ökad måluppfyllelse för eleverna.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med de andra i teamet på Mottagningsenheten som handledare, utbildare och processtödjare kring interkulturella frågor, mottagande och utbildning av nyanlända elever och kring språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Inledande bedömning och kartläggning av nyanlända elever ingår.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med inriktning mot svenska som andraspråk. Du har påbyggnadsutbildning för handledning och utveckling av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, så kallad SKUA-utvecklare, eller liknande. Vi ser gärna att du har behörighet i flera ämnen.

Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både muntligt och skriftligt, då det i tjänsten ingår att kommunicera både internt och externt.
God datorvana och hög digital kompetens krävs då vi både använder och utbildar i digitala hjälpmedel i undervisningen.

Hög interkulturell och pedagogisk kompetens ska styrkas av referent.

Du är ansvarstagande, kan arbeta självständigt, flexibelt, strukturerat och hålla många bollar i luften. Du har god samarbetsförmåga och kan därmed skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast 9 november 2018
Referensnummer A822121
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jenny Gladh
Enhetschef Studie- och yrkesvägledning
054-540 34 44
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den