Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare till Norrstrandsskolan 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrandsskolan är en 4-9 skola som ligger i de centrala delarna av Karlstad. För oss är det viktigt att vara en skola som står för lärande i tiden. Därför satsar vi nu allt mer på digitala verktyg. Under läsåret 2017/2018 är våra prioriteringar ASL, att skriva sig till lärande, som är en språkutvecklande metod som kombineras med digitala verktyg. Alla lärare på skolan kommer också delta i Läslyftet. Förutom arbetet med läs- och skrivutveckling prioriterar vi engelska som skolans val. Skolan präglas av en stark strävan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument och politiska beslut.

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara klasslärare i en årskurs 6 och planera, följa upp och utvärdera din undervisning i ämnena sv, ma, en, tk och no där du också är betygssättande lärare. Du undervisar också i No och tk i parallellklassen. Du deltar också aktivt och engagerat i skolans utvecklingsarbete med t.ex. STL.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare med lärarlegitimation i ämnena sv, ma, en, no och tk. Om något ämne saknas så kan det gå att lösa i samarbete med annan lärare på skolan. Du har digital kompetens och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten mot prioriterade mål. I klassrummet är du en varm, trygg och tydlig ledare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Ansök senast 30 juli 2017
Referensnummer A700748
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hjärpe
Rektor
0700018788
anna.hjarpe@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den