Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Skiftingenjör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Välkommen till vår värmeavdelning. Vi arbetar för att leverera nära, hållbar och trygg värme till hemmet, skolan eller arbetet för mer än 50 000 Karlstadsbor. Vår senaste anläggning Heden 3 är en modern fastbränsleanläggning som placerar oss i framkant inom miljöområdet. Du blir en viktig del i arbetet för att säkerställa värmeleveransen till våra kunder.
Inom värmeavdelningen finns tre enheter, drift-, fjärrvärme- och enheten för underhåll och anläggningar. Totalt är vi cirka 63 personer varav omkring 30 arbetar vid driftenheten.

Vi söker nu en skiftingenjör

Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del i det team som ser till att vår anläggning mår bra och att vi uppnår driftsäkerhet och våra miljömål. Som skiftingenjör ansvarar du för ett team med en till två drifttekniker och en 1:e tekniker som huvudsakligen arbetar med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av våra produktionsanläggningar. Detta arbete bedrivs i huvudsak genom kontinuerlig skiftgång.

Beredskapstjänstgöring kan ingå.

Kvalifikationer

Ingenjörsutbildning med inriktning mot energi eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kraft- eller processindustri. Erfarenhet från fjärrvärme- och kraftproduktion med fastbränsle samt personalansvar är meriterande.

God datorvana och erfarenhet av datoriserade system är ett krav.

Som person har du lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du har en god förmåga att samarbeta, är initiativrik, noggrann och ansvarsmedveten.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 november 2019
Tillträde Eller enl ök
Tidsbegränsad till 31 oktober 2020
Ansök senast 20 juni 2019
Referensnummer A884568
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Svartvik
Driftchef
054-540 7141
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167
Facklig företrädare Bo Mattsson, Ledarna
054-540 7194

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den