Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare till Skåre Förskola 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker en kollega till vårt härliga gäng på Skåre Förskola!
Skåre förskola är en förskola med 7 avdelningar, renoverad under 2017 och nu har den fått ljusa lokaler, bättre ljud och ljus men även en bättre planerad planlösning som ska fungera för alla barn och pedagoger. Vi söker förskollärare till en 1-5 års avdelning.
Som pedagog på våra enheter är du intresserad av verksamhetsutveckling och har ett mod att ta egna initiativ. Förskolan formar en utbildning som är stimulerande och utmanande för alla individer med styrdokumenten som grund. Ett positivt förhållningssätt och goda och förtroendefulla relationer är viktigt för oss och skapar en trygg miljö för utveckling och lärande för alla som vistas hos oss.
Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att synliggöra, utvärdera och utveckla verksamheten. Som tillsvidareanställd får du tillgång till en egen Ipad för att underlätta det systematiska kvalitetsarbetet. Läsåret 19/20 fokuserar förskolan på språkutvecklande arbetssätt och digital kompetens och ett nytt vi. Vi arbetar med projektet LHU, lärande för hållbar utveckling.
På Skåre förskola har vi ett pedagogiskt ställningstagande i lekpedagogik, ett arbetssätt som kräver nyfikna, inlyssnande, delaktiga och medforskande pedagoger som använder sig av leken i sin undervisning. Vi erbjuder en föränderlig och stimulerande lekmiljö för att inspirera barnen till lek och lärande på ett lustfyllt sätt. Vårt gemensamma torg är placerat i mitten av förskolan. Torget inbjuder till lek, möten och samspel

Arbetsbeskrivning

Pedagogisk utvecklingstid är en viktig förutsättning för att utveckla utbildningens kvalitet samt att stimuleras och utvecklas i sitt uppdrag. På våra enheter ges regelbundet tillfälle för gemensam utvecklingstid/planeringstid och kollegialt lärande i form av lärgrupper varje vecka.
Som förskollärare ansvarar du för undervisningen utifrån styrdokument och barns intressen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen.
Som anställd i Karlstad kommun som får du arbetskläder, egen Ipad, vi har egna specialpedagoger kopplat till förskolan, IT-pedagoger på varje enhet som stöttar oss efter våra behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
Vi söker dig med förskollärarexamen,
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet samt ett bra bemötande mot barn och vuxna. Erfarenhet att arbeta språkinriktat, tecken som stöd samt av lekpedagogiskt arbetssätt är meriterande men ej avgörande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Tillträde Tillträde 7 januari eller enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 13 december 2019
Referensnummer A917889
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Malin Geary
Förskolechef
054-5403707
malin.geary@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jag kommer att fortlöpande har intervjuer även under ansökningstiden.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den