Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Verksamhetssamordnare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till funktionsstöd söker vi nu en verksamhetssamordnare.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetssamordnare är din huvuduppgift att rekrytera och matcha personer som kan utföra insatser som ledsagare, kontaktperson och avlösare. I arbetet ingår att samverka med kund och företrädare för kund, man har ca 125-130 kunder vilket innebär många kontaktytor och parallella uppdrag.

Som verksamhetssamordnare har du också ett nära samarbete med LSS-handläggare för att följa upp insatserna och tillse att de tillgodoser våra kunders behov. Arbetet innehåller även en hel del dokumentation i vårt verksamhetssystem.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har en socionomutbildning eller liknande som arbetsgivare bedömer likvärdigt. Kunskap om LSS lagstiftning är en fördel. Det är en förutsättning att du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

Arbetet är självständigt vilket innebär att du ska ha förmåga att planera, organisera och prioritera. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha god administrativ förmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 april 2020
Ansök senast 15 januari 2020
Referensnummer A924271
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marianne Kirk
Biträdande verksamhetschef
054-540 54 65
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den