Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

2 st fritidspedagoger till Nyeds skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Nyeds skola är en F-9-skola med alla de förmåner som det innebär att ha en samlad skola med fritidshem på orten. Hos oss bedrivs ett målmedvetet skolutvecklingsarbete där fokus på gemensamt värdegrundsarbete ligger till grund. Vill du göra skillnad, tilltalas du av utmaningar och brinner för skolutveckling? Ja, då är Nyeds skola en skola för dig. Som medarbetare på Nyeds skola erbjuds du mycket goda fortbildningsmöjligheter och under läsåret 2018/2019 kommer vi att ha ett tydligt fokus på förebyggande och främjande arbete med utgångspunkt i studiero och en skola fri från kränkningar. Skolans elevhälsoteam utgör en viktig del i detta arbete.

Arbetsbeskrivning

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad fritidspedagog. Det är positivt om du därtill är behörig att undervisa i något eller några av ämnena musik, idrott eller bild.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem, men det viktigaste är att du tillsammans med oss vill driva verksamheten framåt, gärna med nya idéer och tankesätt.

Du ska vara en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande och vara en tydlig pedagogisk ledare. Vi söker dig som vill arbeta i team, som vill vara med och driva pedagogiskt utvecklingsarbete och som ser möjligheter där andra ser svårigheter. Du är kreativ, strukturerad, lösningsfokuserad, initiativrik, nytänkande och sporras av utmaningar.
Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbetar mot uppställda mål och tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet där eleven/barnet är i centrum och ges möjlighet att utveckla sin tro på sig själv, socialt samspel och kunskaper och där du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 25 februari 2019
Tillträde Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker fortlöpande.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 3 februari 2019
Referensnummer A841105
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Susanne Eklund
Rektor
054 540 29 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den