Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Zakrisdals förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Zakrisdals förskola är en relativt ung och liten enhet som startade 2012 och har 3 avdelningar i dagsläget.
En härlig gård med både fruktträd och vitsippor. Utemiljön är i fokus och nyttjas dagligen. Alla avdelningar samverkar för att skapa en gemensam trivsel och trygghet för barnen på förskolan. På Zakrisdals förskola har vi positiva och engagerade förskollärare/barnskötare som bygger upp verksamhet tillsammans med barn och vårdnadshavare. Gården samt närhet till skogen lockar till många aktiviteter. Det som kännetecknar oss är vårt goda samarbete, vår sammanhållning och vår arbetsglädje.
Vi strävar efter att vår verksamhet skall hålla en hög kvalité där barn och föräldrar ska känna sig trygga och mötas av en välkomnande atmosfär och där det finns utrymme för delaktighet och inflytande. Vi har en välplanerad verksamhet och ett tydligt fokus på lärandet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en resurs till en av de yngre avdelningarna för att kunna dela upp barngruppen i mindre lekgrupper plus att täcka upp för nedsättningar i tjänst på både yngre och äldreavdelning.
Sammanlagt lite mer än 50%. Kan bli mer vid akuta situationer och går ev. att kombinera med annat jobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är utbildad barnskötare
- är engagerad och har god samarbetsförmåga
- har förmågan att ta egna initiativ, kommunicera och vara flexibel
- har ett tydligt fokus på barns lärande och tror på det kompetenta barnet.
-har förmågan att sprida arbetsglädje och att du har gott bemötande och tycker om att skapa relationer till såväl små som stora.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 8 januari 2019
Tidsbegränsad till 30 juni 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 18 december 2018
Referensnummer A832405
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Erika Axelsson
Förskolechef
054-5403551
erika.axelsson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den