Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fastighetstekniker

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.

Enheten Fastighetsdrift består av ca. 35 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ha varierade arbetsuppgifter och en arbetsvardag som innebär många kontaktytor? Vi söker nu en drifttekniker till vår driftgrupp där ditt huvudsakliga uppdrag är att arbeta med inre fastighetsskötsel av kommunens byggnader. Det innebär att du med hjälp av våra driftövervakningssystem och besök ute på plats i våra byggnader kommer jobba med tillsyn, skötsel och förebyggande underhåll.

Tjänsten innefattar också reparationer för att återställa funktioner, hantering av dokumentation kring installationer, felsökning, uppföljning samt framtagande av underlag till underhållsplaner. Du bidrar med dina erfarenheter på ett lösningsfokuserat och engagerat sätt.

Du är en ansvarstagande person som ser till att våra anläggningar har en god funktion.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är drift-/fastighetstekniker och har gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift eller bygg alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av kvalificerat arbete inom fastighetsdrift är ett krav då tjänsten ställer stora krav på kunnande. Har du erfarenhet av snickeri, montage eller arbete med fönster, dörrar, portar så är det meriterande.

Som person bör du vara analytisk, flexibel, lyhörd samt ha en väl utvecklad förmåga av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du kommer ha mycket kontakter med våra hyresgäster och förvaltare och eftersom arbetet utförs ute i kommunens fastigheter ser vi att din service- och kommunikationsförmåga är hög.

Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och en stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

God datorvana samt B-körkort är ett krav. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 23 februari 2020
Referensnummer TFN 2020-357
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Karlsson
Enhetschef Fastighetsdrift
054-540 69 13
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den