Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare gymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Sundstagymnasiet söker inför lå 18/19 en lärare på deltid. Omfattningen är 50% men kan eventuellt bli mer.

Arbetsbeskrivning

Som lärare inom Karlstads-Hammarö gymnasieskolor arbetar du tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Du kommer att ingå i ett av Samhällsprogrammets arbetslag där vi jobbar för att skapa en god lärandemiljö för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad gymnasielärare för undervisning i ämnena spanska och engelska för gymnasiet. Du ska vara flexibel, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs i din roll som lärare och är trygg i ditt kunskapsområde.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tidsbegränsad till 13 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 22 maj 2018
Referensnummer A781540 sg tidsb
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carina Lundgren
Bitr rektor
054-540 16 69
carina.lundgren3@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den