Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare åk 1-3 till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 480 elever och här genomsyras pedagogernas arbete av digitala verktyg och hjälpmedel. Skolan kännetecknas av goda relationer mellan elever och vuxna och att man bryr sig om varandra

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara klasslärare i en av våra åk 2 och ingår i ett åk 1-3 arbetslag med lärare och fritidspedagoger. Du förväntas ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare åk 1-3 med lärarlegitimation.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tidsbegränsad till 14 juni 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 6 december 2018
Referensnummer A830861
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den