Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Behandlingsassistent, Ullebergsgården

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsbeskrivning

Ullebergsgården är ett rehabiliteringsboende med 36 platser för människor med beroendeproblematik. Du kommer att arbeta med människor som har en komplex beroendeproblematik och som befinner sig i utsatta livssituationer. Arbetsgruppen består av olika professioner. Tillsammans är vi ett team som arbetar utifrån individens genomförandeplan. Kontakter med andra samarbetspartners ingår också både inom och utanför Vuxenavdelningen. Vi tillämpar MI som förhållningssätt.
I arbetet ingår också praktiska arbetsuppgifter så som städ och viss matlagning.
Schemalagd arbetstid.

Kvalifikationer

Behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdigt samt utbildning i MI är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper som förmåga till självständighet, flexibilitet, initiativ och samarbetsförmåga.
God kunskap i social dokumentation och vana av verksamhetssystem.
B-körkort för manuell växellåda krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vi söker också vikarie i 6 mån med möjlighet till förlängning. Ev provtjänstgöring.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 27 augusti 2017
Referensnummer A702695
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Linda Hultgren
Behandlingskonsulent
054-540 52 61
Kontaktperson Daisy Bräck
Enhetschef
054-5405177
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den