Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sjuksköterskor Mobilt resursteam

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Mobilt resursteam är ett samarbete mellan Karlstads kommun och Landstinget i Värmland som riktar sig till de mesta sjuka äldre, är inskrivna i den kommunala hälso- och sjukvården samt listade på Gripens vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Teamet kommer att bestå av sjuksköterskor anställda av Vård & omsorgsförvaltningen i Karlstad och läkare anställda av landstinget.
Mobilt resursteam utgår från Resurscentrum i Viken och huvudsakliga inriktningen är patientbesök i hemmet. Viss mottagningsverksamhet kommer att finnas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med lämplig vidareutbildning, gärna inom öppen hälso- och sjukvård.
Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmåga till att vara med att bygga upp en ny verksamhet tillsammans med enhetschef och landstinget.

Krav: B-Körkort

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Teamet startas upp 1 september med tillträde till tjänster i början utav augusti eller efter överenskommelse

Ansök senast
27 mars 2017
Referensnummer
A658086
Antal arbetstillfällen
3
Kontaktperson

Yvonne Nordenberg
Enhetschef
054-540 55 05

Peter Nylander
Verksamhetschef Hemvård
054-540 57 95
Facklig företrädare
Maud Ulset
 
Vårdförbundet
 
054-540 4756
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den