Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förvaltningssekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker en förvaltningssekreterare till vård- och omsorgsförvaltningens sekretariat. Sekretariatet är direkt underställd förvaltningsdirektören och har det övergripande ansvaret för förvaltningens samlade diarium och arkiv samt administration gentemot nämnd och förvaltningsledning.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltningssekreterare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för förvaltningens diarium och dokumenthantering. I rollen ingår också en viss registrering i diariet och annan administration.

Du är ett administrativt stöd åt förvaltningsdirektören och är behjälplig vid bokningar av konferenser och resor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god administrativ förmåga, tidigare erfarenhet av arbete med diarium och dokumenthantering är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation, gärna kommunal sådan.

Akademisk utbildning inom statsvetenskap och/eller rättsvetenskap är meriterande.

Rollen kräver att du är noggrann och strukturerad. Du tar ett stort eget ansvar och har en hög servicekänsla. Du behöver även ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast 1 september 2019
Referensnummer A894003
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Gunilla Öberg
Förvaltningsdirektör
054-540 55 48
gunilla.oberg@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den