Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i trä- och metallslöjd till Färjestadsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till Färjestadsskolan i trä- och metallslöjd. Mellanstadiet är i en nybyggd modulskola och lågstadiet är kvar i sina lokaler i väntan på att det byggs en ny F-6 skola på Färjestad. Undervisningen i slöjd är i åk 3-6.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i trä- och metallslöjd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Ansök senast 18 juni 2018
Referensnummer A794153
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Svante Johansson
Rektor
054-540 32 64
svante.johansson@karlstad.se
Kontaktperson Mikael Nilsson
Rektor
054-540 33 98
mikael.nilsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den