Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Elevassistent i grundsärskola och fritidshem Mariebergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Mariebergsskolan är en mindre 7-9 skola belägen i centrala Karlstad. Skolan har ca 280 elever i grundskolan samt två grundsärskoleklasser. Skolan kännetecknas av närhet, vi-känsla och goda studieresultat.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elevassistent med placering i grundsärskolan på Mariebergsskolan. Du ingår i ett arbetslag och du planerar undervisning tillsammans med lärare för barn i komplicerad undervisningssituation. Du kommer också att arbeta på vårt fritidshem.

50% med eventuell möjlighet till utökad tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat i skolan och som arbetar med ett låg-affektivt förhållningssätt.
Kunskaper och erfarenhet om funktionsnedsättningar är meriterande. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer med både elever och vuxna.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 7 augusti 2017
Tillträde Eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 22 december 2017
Längd 3-6 månader
Ansök senast 1 augusti 2017
Referensnummer A699276 - Kopia
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Mikael Rundh
Rektor
054-540 33 73
mikael.rundh@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den