Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fritidspedagog/lärare i fritidshem Kroppkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kroppkärrsskolan är en grundskola med barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har idag 410 elever. På skolan finns fem lokalintegrerade fritidshemsavdelningar. Hos oss arbetar utbildade och engagerade pedagoger med det gemensamma målet att alla barn/elever skall känna sig trygga och trivas samt lära och utvecklas utifrån sin förmåga. Vår vision är: "Vilja, Våga och Kunna delta i det demokratiska samhället fullt ut"

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog till vår avdelning för åk2 på Kroppkärrsskolan. Du kommer att arbeta med fritidspedagoger och grundskolelärare i ett arbetslag.
Fritidshemmets uppdrag spänner över en stor del av elevernas utveckling och lärande och det är betydelsefullt att ha ett helhetsperspektiv på uppdraget. Vid planeringen och genomförandet av verksamheten behöver personalen utgå från både individens och gruppens behov. Detta sker i samverkan mellan fritidshem, skolan och hemmet.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning för arbete i fritidshem. Erfarenhet från arbete i fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 8 januari 2020
Tidsbegränsad till 31 december 2020
Ansök senast 17 november 2019
Referensnummer A912864
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Fougstedt
Rektor
054-540 30 73

Övrigt

Det kan finnas möjlighet till förlängning av tjänsten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den