Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare och barnskötare till Vitsippans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Under förutsättning att vi behöver öppna tillfälliga avdelningar på Vitsippans förskola söker vi förskollärare och barnskötare under perioden 25 mars -30 juni 2019.
Ordinarie avdelningar på Vitsippan kommer under mars månad att flytta ut i paviljonger. Där kommer vi att öppna två tillfälliga avdelningar för att möta det söktryck som finns på Karlstads förskolor.

Arbetsbeskrivning

Bedriva pedagogisk utbildning där fokus kommer att ligga på grundverksamhet och omsorg. Tillsammans får ni skapa en rolig och lustfylld miljö där barnen trivs och utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker utbildade förskollärare och barnskötare med erfarenhet av yrket.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 25 mars 2019
Tillträde Under förutsättning att de tillfälliga avdelningarna behöver öppnas.
Tidsbegränsad till 30 juni 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 31 januari 2019
Referensnummer A841692
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annika Andersson
Förskolechef
054-540 30 37
annika.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den