Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Vaktmästare till Mariebergsskogen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Mariebergsskogen AB är Karlstads stadspark och Värmlands största besöksmål. Vi är ett kommunalt bolag med uppgift att förvalta och utveckla Mariebergsskogen. Här finns Naturum Värmland, djurparken Lillskogen, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen och gott om plats för bad, friluftsliv och aktiviteter. Hos oss arbetar mellan 50 och 80 medarbetare, beroende på årstid.

Vill du vara med och bidra till sommarens bästa upplevelser för våra besökare? Nu söker vi
en serviceinriktad vaktmästare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som vaktmästare är arbetsuppgifterna varierande och innefattar flera olika driftsområden. Du kommer bland annat att arbeta med:

-allmän skötsel i parken såsom gräsklippning,
sophantering och vägunderhåll.
-underhåll av parkens fastigheter och
installationer.
-skötsel av olika anläggningar, exempelvis
lekplatser, aktivitetsbanor och grillplatser.
- service internt i parken.
-att hantera en rad olika fordon och maskiner.
-olika arrangemang.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang och att du får energi av att hjälpa andra människor. Din prioriteringsförmåga är god och du är van att arbeta proaktivt och systematiskt. Du som trivs med många kontakter både internt och externt kommer att trivas här då tjänsten innebär ett nära samarbete mellan olika avdelningar samt alla människor som dagligen besöker stadsparken. Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och i tjänsten ingår att vara påläst om parkens utbud och svara på frågor till våra besökare. Vidare tror vi att du är praktiskt lagd och van att arbeta fysiskt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tjänsten kräver b-körkort. Vi ser att du har goda språkkunskaper i svenska, andra språkkunskaper är meriterande.
Beredskapstjänstgöring kan komma att förekomma.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 april 2019
Tidsbegränsad till 30 september 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 12 februari 2019
Referensnummer A847110
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Johansson
HR-specialist
maria.johansson4@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den