Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

HR-specialist

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vår kollega går till ett annat uppdrag inom förvaltningen och därför söker vi en ersättare. Vi som jobbar på HR-staben är HR-specialister, HR-administratör, Utvecklingsledare, Löneadministratörer och HR-chef. Vi arbetar med olika typer av arbetsgivarstöd till våra chefer som till exempel arbetsmiljö, rehabilitering, samverkan, strategisk kompetensförsörjning, lönebildning, systemstöd, jämställdhet och mångfald. Vi tolkar avtal och driver för oss strategiska arbetsgivarfrågor.

Arbetsbeskrivning

Du ska arbeta brett inom HR området och med huvuduppdraget att stötta chefer inom ett av våra verksamhetsområden med alla typer av frågor som kan uppstå inom HR-området. Du deltar i verksamhetsområdets samverkansgrupp och ledningsteam.

Du kommer även att delta i olika projekt som drivs av HR eller medverka i andras projekt och bidra med din HR kompetens. Utbildning av chefer eller andra aktuella yrkesgrupper ingår också i arbetsuppgifterna. Ditt fokus blir på det operativa i rollen men givetvis kommer du att ingå i det strategiska arbetet. Du är orädd och kan kavla upp ärmarna när det behövs.

Med ett ödmjukt förhållningssätt och stort intresse av att lära nytt ges du stora möjligheter att själv utvecklas och att vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Du har en akademiskutbildning med inriktning mot HR eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för arbetet. Du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av HR-arbete. Men det viktigaste är att du har en nyfiket förhållningssätt i HR-frågor och har ett stort intresse av att jobba med bredden inom HR.

Att ha ett gott samarbete med HR-kollegor och övriga verksamheten är en självklarhet för att lyckas med uppdraget.

Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeten, du har hög integritet. och är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde .
Ansök senast 27 januari 2019
Referensnummer A825306
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karina Holgersson Linder
HR-chef
054-540 55 53
karina.holgersson.linder@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den