Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare - lovskola sommaren 2019

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Under sommaren 2019 kommer lovskola arrangeras för elever inom grundskolans senare år samt gymnasieskolan. Verksamheten kommer att bedrivas på två skolor, Nobelgymnasiet och Mariebergsskolan och pågår 4 veckor. Startdatum för eleverna är 10 juni.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu lärare till sommarskolan. Undervisning kommer att bedrivas i flertal ämnen på grundskolenivå upp till årskurs nio samt i flera kurser på gymnasiet. Undervisningen på lovskolan bedrivs från 9.00 till 16.00 måndag till fredag. Du kommer att handleda elever inom det ämne/kurs du sökt och ansvarar för planering, dokumentation samt ev. bedömning i ämnet. Utvärdering av verksamheten kommer att genomföras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan utbildning som bedöms vara passande.
Pedagogisk utbildning och legitimation är meriterande för tjänst som lärare under lovskolan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträdesdatum 6 juni 2019
Tillträde Rekrytering sker löpande
Tidsbegränsad till 5 juli 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 15 maj 2019
Referensnummer Lärare till sommarskola 2019
Antal arbetstillfällen 6
Kontaktperson Henrik Fröling
Strateg
054-5401319
henrik.froling@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den