Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kvarnbergets förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker dig som vill vara medarbetare på Kvarnbergets förskola och bidra till en förskola som präglas av engagemang, gott bemötande och samarbete. Förskolan har fem avdelningar med åldershomogena grupper där personalen i regel följer barnen under hela förskoleperioden.
Välkommen med din ansökan

Arbetsbeskrivning

Ordinarie arbete i förskola.

Kvalifikationer

Förskollärare

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2017
Tillträde Tillträdes snarast eller enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 18 augusti 2017
Referensnummer A704490
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ingrid Florell Jonzon
Förskolechef
054-540 30 24
Facklig företrädare Lärarförbundet Christina Nilsson
054-5403028

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den