Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare till Vitsippans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vitsippans förskola ligger för tillfället i paviljonger på Sommaro. Vi väntar på att få komma in i nyrenoverade och nybyggda lokaler någon gång under 2022. Förskolan ligger nära Mariebergsskogen och Jakobsbergsskogen. En av våra förskollärare ska vara föräldraledig och vi söker en ersättare för henne under cirka nio månader på en äldreavdelning. Tillsammans med ditt arbetslag ska ni skapa en miljö och utbildning som ger alla barn möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare som tycker om att arbeta i arbetslag men som också kan arbeta självständigt. Arbetet innebär att ansvara för planering, undervisning och utvärdering utifrån våra styrdokument. Under våren ligger fokus på matematik, naturvetenskap och teknik.
Du ska vara engagerad i ditt arbete och ha lätt för att skapa kontakter med medarbetare, barn och vårdnadshavare. Tillsammans med arbetslaget ska du skapa trygga och roliga dagar där barnens behov och intressen lägger grunden för utbildningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har förskollärarexamen
• har erfarenhet av pedagogiskt arbete
• har god samarbetsförmåga
• har förmåga att skapa goda relationer till barnen och deras vårdnadshavare

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 30 mars 2020
Tidsbegränsad till 30 november 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 14 februari 2020
Referensnummer A926703
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Annika Andersson
Förskolechef
054-540 30 37
annika.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054 216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den