Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Skåre Herrgård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker 2 barnskötare, till Skåre Herrgårds förskola, Skåre herrgårds förskola består av 6 avdelningar, belägna i tre byggnader. Den vackra vita herrgårdsbyggnaden omges av 2 röda mer traditionella förskole-byggnader. Avdelningarna är uppdelade i 1-5 år, 1-3 år och 3-6 år. Förskolan har en härligt uppvuxen vacker gård med stora träd och en del buskage.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du har förmåga att både stödja och utmana våra barn och en vilja att ständigt utvecklas tillsammans med dem. Du är en person som kan skapa trygghet och förtroendefulla relationer med såväl barn och föräldrar som med kollegor.
På Skåre Herrgårds förskolan har vi under en 3 års period arbetat fram ett Normkritiskt förhållningssätt, något som genomsyrar vår förskola i både vårt förhållningssätt och i våra planer och dokument. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på varandra, respektera varandras och att varje barn blir sedd för den individ de är. Att ett genusperspektiv ska finnas både vid planering av verksamhet och vad det gäller lekmiljöer och material. Vi kommer även under hösten 2018 gå in i projektet Lärande för hållbar utveckling.
Vi söker en barnskötare som kommer arbeta på en av våra 1-5 avdelningar fram till sommaren, på 100%, sen även en ytterligare barnskötare som kommer arbeta mellan 50-80% med att hoppa runt och täcka nedsättningar. Det sträcker sig först till 1/4 men kan ev förlängas fram till sommaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är utbildad Barnskötare
-har lätt att skapa relationer
- tar ansvar för sin egen och andras arbetsglädje

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tidsbegränsad till 31 juli 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 16 december 2018
Referensnummer A832489
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Malin Geary
Förskolechef
054-5403707
malin.geary@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under sökprocessen.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den