Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sjuksköterska/distriktssköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker två stycken sjuksköterskor/distriktssköterskor till hemvårdens verksamhetsområde med placering i västra Karlstad. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och intressant arbete och som vill arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska/distriktssköterska är din huvuduppgift att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden, såväl planerade som akuta. Du har PAS-ansvar, leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunderna och deras anhöriga. Viss helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och/eller har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är detta meriterande. Arbetet kräver B-körkort.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2017
Tillträde eller tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 14 maj 2017
Referensnummer A675659
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ewa Sandberg
Enhetschef Rekrytering HS
054-540 58 84
ewa.sandberg@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den