Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock till Rudskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudskolans kök lagar ca 1100 portioner/dag varav ca 550 serveras i skolans restaurang och ca 550 portioner skickas till Färjestadskolan. I köket arbetar 4 st kockar varav 1 är köksansvarig.

Arbetet är förlagt till dagtid mån-fre.

Arbetsbeskrivning

Laga mat, bereda sallad, packa mat för utskick, diska, städa köket, beställa och ta emot varor, vara delaktig i egenkontrollen, servera lunch till restaurangens gäster samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter.

Köket är KRAV certifierat och vi strävar efter en hög andel hållbara inköp samt ett resurseffektivt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du skall ha minst 3 års yrkesvana av arbete i kök, meriterande om du har erfarenhet av storkök eller liknande arbete. Viktigt att du är stresstålig, gillar att ge bra service, att ha en hög arbetsmoral och en vilja att prestera bra i ditt arbete.

Viktigt är även att du är en lagspelare och ser kökets mål och utveckling som en naturlig del i ditt vardagliga arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2018
Tillträde Eller efter överenskommelse
Ansök senast 29 juli 2018
Referensnummer A762229
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Patrik Andersson
Kostchef, skolområde Öst
054-540 29 48
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den