Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare lågstadiet Orrholmsskolan 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Under förutsättning att erforderliga beslut tas så ledighetsförklaras en tjänst som lärare på Orrholmsskolan som är en expansiv F-6 skola med ca 165 elever som ligger centralt i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Orrholmsskolan ingår du i ett arbetslag. Du arbetar under dagen i nära samarbete med fritidspedagoger och andra lärare och ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Orrholmsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Stor del av undervisningen sker med digitala läromedel.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse och erfarenhet av att bedriva digital undervisning i berörd klass. Sökande ska ha en bred ämnesbehörighet för undervisning på lågstadiet. Du ska ha goda vitsord i din förmåga att leda och undervisa klasser och grupper och att bygga förtroendefulla relationer.
Din ämnesbehörighet ska tydligt framgå i din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse dock senast februari 2020.
Ansök senast 8 november 2019
Referensnummer A908434
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jakobsson
Rektor
054-540 30 31
rune.jakobsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den