Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

100% Förskollärare/Barnskötare sökes till Västerstrands förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrands förskola ligger i stadsdelen Romstad i Karlstad ca. 15 minuters promenadavstånd till centrum och närhet till Våxnäs bibliotek, parklek, 4H-gården samt skogen inpå knuten där vi ges möjlighet att bedriva verksamhet. Vi har en stor härlig gård som inspirerar till lek och rörelse. Förskolan består av fyra stycken 1-5 års avdelningar med ett lekpedagogiskt arbetssätt och ett medvetet jämställdhetsperspektiv.
Leken är en viktig ingrediens i barnets vardag, där vi som pedagoger ska inspirera barnen genom att gestalta olika händelser och berättelser. Leken stimulerar barnens fantasi och nyfikenhet och barnen erövrar ny kunskap, det skapas en gemenskap där var och en kan vara med på sina villkor och delta utifrån sina förutsättningar. Pedagoger och barn bygger upp spännande och lärande lekmiljöer tillsammans.
Ett medvetet jämställdhetsperspektiv innebär att vi som pedagoger arbetar för att alla barn ska ha samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett kön.

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter en förskollärare alt. barnskötare som är ansvarstagande, engagerad och närvarande som vill vara med och skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola, sprida arbetsglädje och skapa bra dagar för alla. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn,föräldrar som kollegor.
Du ska känna dig väl förtrogen med våra styrdokument och kunna använda dem i praktiken.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarutbildning och legitimation eller legitimation på gång.
Barnskötarutbildning
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet samt ett bra bemötande mot barn och vuxna.
Kunskaper inom lekpedagogiskt arbetssätt är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 2 september 2019
Tillträde Tillträde 20190902 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt.
Ansök senast 26 juni 2019
Referensnummer A885434
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Petra Samuelsson
Förskolechef
054-540 3010
petra.samuelsson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den