Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

LSS-handläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Biståndskontoret består av Tillsynsenheten, LSS-enheten, två biståndsenheter samt stabsfunktionen. Vi är mitt i en spännande utvecklingsperiod där vi kommer att införa arbetsmodellen Individens Behov i Centrum (IBIC) i LSS-enheten och vi söker nu dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som LSS handläggare arbetar du med myndighetsutövning och utreder och fattar beslut enligt LSS och SoL. I arbetet ingår även att regelbundet följa upp och ompröva beviljade insatser. En del i rollen som LSS handläggare innebär att du samverkar med företrädare, anhöriga och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Önskvärt är erfarenhet av myndighetsutövning, kunskaper om gällande lagstiftning och regelverk, samt kunskap om målgruppen.
Du förväntas ha en god samarbetsförmåga och förmåga till ett gott bemötande både gentemot kunder och samarbetspartners.
Dokumentation och utredning är en viktig del i ditt arbete därför krävs det goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är också viktigt att du har en god analytisk förmåga.
Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 25 augusti 2019
Referensnummer A820784 - Kopia (3)
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Nyqvist
Enhetschef, LSS och debitering
054-540 61 51
Facklig företrädare Carl-Johan Mattsson
SSR
054-5405455

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den