Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Grundskollärare till Vålbergsskolan, åk 2

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vålbergsskolan är en dynamisk arbetsplats med högt i tak! Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 470 elever

Arbetsbeskrivning

Vi söker en grundskollärare till lågstadiet, mentorskap i åk 2. Hos oss är verksamheten organiserad i arbetslag, där grundskollärare, förskollärare och fritidspedagoger samarbetar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning grundskolans tidigare år, åk 1-3. Du har lärarlegitimation som omfattar svenska, matematik och engelska samt SO eller NO. Vi söker dig som är engagerad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 8 januari 2018
Tidsbegränsad till 15 juni 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 17 december 2017
Referensnummer A737322
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Birgitta Vuorinen
Rektor
054-540 35 46
Facklig företrädare Ditte Karlsson
Lärare
054-540 33 87
ditte.maria.karlsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den