Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Koordinator sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som koordinator jobbar du med att bevaka och samordna alla kunder som skrivs in i slutenvården för att säkerställa en trygg och säker hemgång. Samordningen sker i daglig samverkan med biståndsbedömare/SoLkoordinator och rehabkoordinator. Du deltar på SIP-möten (samordnad individuell plan) och informationsmöten inom slutenvården, samt utbildar nya sjuksköterskor i samverkanslagen och systemet Cosmic Link.

Kvalifikationer

Krav att du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att jobba i kommunal verksamhet med liknande arbetsuppgifter.
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både med interna och externa kontakter.
Du arbetar strukturerat och har förmågan att prioritera i ditt arbete.
Du är lugn och kan väga in olika professioners perspektiv för att säkerställa en trygg och säker hemgång. Du är nyfiken och intresserad av nya arbetssätt och ser utveckling och ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 9 augusti 2020
Referensnummer A966065
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hellberg
Bitr. Verksamhetschef
054-540 60 60
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den