Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Slöjdlärare till Kronoparksskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som slöjdlärare på Kronoparksskolan har du ett ansvar för elevernas måluppfyllelse. Du planerar, genomför, följer upp och utvärderar ditt arbete kontinuerligt. Det innebär att du som pedagog besitter en mycket god pedagogisk kompetens. Det är viktigt att du ser möjligheter istället för hinder. Du ser möjlighet till individuella anpassningar för alla eleverna, är engagerad och väl insatt i våra styrdokument.

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med lärare.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig i åk 3-6, meriterande är digital pedagogiskt kompetens.

Tjänsten är deltid, 60%

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 22 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 5 augusti 2019
Referensnummer A893239
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Hultkrantz
Rektor
054-540 32 41
maria.hultkrantz@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den