Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vikarie inom förskola och grundskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Karlstads kommun finns ett sextiotal förskolor och ett trettiotal grundskolor där vi lägger grunden för det livslånga lärandet. Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig korttidsvikariat inom förskola, fritidshem och skola. Vi ger dig ett stort kontaktnät och chansen att prova ett viktigt och intressant arbete. Du blir en viktig del i det pedagogiska arbetet och får möjlighet att se om yrket kan vara något för dig.

För mer information gå till vår kampanjsida: Karlstad.se/jobbamedbarnochungdomar

När ansökningstiden är slut påbörjar vi vår urvalsprocess. Vi kommer att arrangera en rekryteringsdag den 26 september. Om du blir uttagen får du en inbjudan.

Innan du får vikariera i våra förskolor och grundskolor kräver vi att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget i samband att du nu skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Beställ ditt utdrag genom att klistra in nedanstående adress i webbläsaren (länk till polisens webbplats)

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 19 år och har en gymnasieexamen.

Du ska vara intresserad av att arbeta med barn och/eller ungdomar.

Vårt krav är att du kan arbeta minst två hela dagar i veckan och det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar och /eller utbildning inom området.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträde Tillträde snarast enlig överenskommelse.
Ansök senast 27 augusti 2017
Referensnummer A688041
Antal arbetstillfällen 100
Kontaktperson Rekryteringsdag hösten 2017
Kontaktcenter Karlstads kommun (knappval 2)
054-540 00 00

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den